Ledja i vrat

MASTERCARE – ANTIGRAVITACIONI STO ZA ISTEZANJE KIČME

Mastercare – Švedski sistem za brigu o leđima otklanja i sprečava sledeće probleme:

Sve što je potrebno da se oslobodite od problema jeste da „visite“ samo 5 minuta dnevno. Mastercare je sto za dekompresiju i razvlačenje kičme koji zauzima malo prostora i možete ga koristiti i na radnom mestu.

Mastercare metoda se zasniva na opuštanju u kombinaciji sa jednostavnim vežbama. Metoda je razvijena u saradnji sa iskusnim fizioterapeutima i lekarima. Vežbe se rade već pod nagibom samo od 15 stepeni sa odličnim rezultatima. Zahvaljujući pokretnom naslonu za leđa i drugim patentiranim osobinama sprave, on pretvara telesnu težinu u silu vuče, što celo telo oslobađa napetosti.

Neki od efekata su sledeći:

Mastercare, inverzioni sto se od 1987. godine uspešno koristi u polju preventive i kurative i dokazano ga sa vrhunskim rezultatima koriste čak oni, koji već godinama pate od hroničnih bolova. Stručnjaci sa svih strana sveta podržavaju Mastercare sistem, čiji zadatak je pomoći ljudima (pacijentima, klijentima) svih uzrasta da poboljšaju svoje zdravlje i povećaju kvalitet življenja.

Na najbezbedniji način, u to se Šveđani razumeju.

Ambasador Mastercare Srbija, Milorad Čavić
»Danas, posle više godina i dalje svaki dan vežbam na Mastercare stolu, zahvaljujući time mogu da plivam i igram košarku, bavim se rekreacijom bez ikakvih poteškoća. Presrećan sam što mogu svog sina da podignem u vazduh, igram se sa njim i živim život bez bolova.«

google-map

Adresa: Stojana Protića 48, 11000 Beograd

Telefoni: 011/30-86-111, 065/30-86-111

Copyright 2004 - 2014 by Ledja i Vrat
Developed by Ogitive